Monday, March 4, 2013

Talvevõlumaa fotosessioon

Küll ma olen ikka tubli, et järjekordse postituseni jõudsin :)
Tänases postituses kirjutan eilsest fotosessioonist fotograaf Kairi Naha ja Gretega, abiliseks mina ja Tea :)



Eile, pühapäeval lubasin endale pikalt und - 12.30-ni. Ärkasin rahulikult, jõin kohvi, sõin ja lobisesin arvutis Kairiga. Väljas oli mõnus tuisune ilm, mida oleme varemgi proovinud püüda, kuid selleks ajaks, kui meik ja riided valmis, on tavaliselt lumesadu järgi jäänud. Mõtlesime, et võiks ikkagi proovida mõned pildid teha lumesajus ning tuli asuda modelli otsingutele. Mul tuli mõte kasutada modellina Gretet, kes on minu sõbranna vennanaine. Hakkasin kiiresti Grete kontakte otsima ning läbi mitme tuttava sain ta kätte. Grete oli kohe nõus ja leppisime kokku, et läheme minu sõbranna, tema mehe õe, Tea juurde meiki tegema. Mõtlesin teha midagi erilist ja julget kuna enamasti inimesed soovivad midagi tagasihoidlikku. Samal ajal, kui mina meiki tegin, tegi Tea Gretele ilusa soengu. Seejärel läksime metsa, kus sai palju nalja :) 

Nüüd aga natuke meigist:

Kõigepealt puhastasin ja kreemitasin näo, sest mineraalpuudri kasutamisel peab nägu olema korralikult niisutatud. 
Näo põhjaks kasutasin enda maaletoodud firma LilyLolo baaspuudrit Blondie (http://www.angelbeauty.eu/epood/Blondie/), mis sobib ideaalselt fotomeigiks. Silmaaluste katmiseks kasutasin sama toodet, kuid spetsiaalset väiksemat korrektori pintslit, millega tupsutasin baaspuuri peale. 
Baaspuudri peale kasutasin viimistluspuudrit Flawless Silk, mis annab näole mõnusa kuma ning kinnitab baaspuudri (http://www.angelbeauty.eu/epood/Flawless-Silk/).
Nägu modelleerisin tumedama Maybelline ja Make-up store tavalise puudriga, kasutasin oranžikat põsepuna ning sädelevat LilyLolo lauvärvi Angelic (http://www.angelbeauty.eu/epood/Angelic/) sarnaluudel, ninal, lõual ja laubal, et neid kohti esile tõsta. 
Silmameigis tegin tumeda suitsusilma, kasutades Supra värve aluseks. Seekord ma suitsusilma piire ei hajutanud, vaid tahtsin just, et nad jääksid teravad. Supra värvi katsin Maxfactori tumeda lauvärviga. Ülespoole tumeda värvi piiri panin hõbedast Maxfactori lauvärvi. Liimisin ribaripsmete liimiga hõbedasele osale sädelevat puru ning kivikesed. Värvisin ripsmed LilyLolo ripsmetušiga (http://www.angelbeauty.eu/epood/Ripsmetuss/?products=1&sm_id=1999).
Viiaseks tegin huule piirjoone Loreal huulepliiatsiga ning kandsin peale väga hästi püsiva ja hea šokolaadilõhnaga LilyLolo huuleläike Scandalips (http://www.angelbeauty.eu/epood/Scandalips/).





Selleks korraks siis kõik :) Kindlasti võtke osa meie naistepäevakampaaniast, kus on võimalik samuti võita meik ja fotosessioon õues (Vajuta siia). 

Päikest!
Lenneli

No comments:

Post a Comment