Wednesday, May 28, 2014

2014. aasta suve meigitrendid ja meigiõpetus!

Tere kallid lugejad!

Täna tuli mul tuju teile midagi ägedat näidata ja õpetada. Otsustasin teha endale 2014. aasta meigitrendidest lähtuvalt selle suve hot looki!!! Kõik tooted, mida kasutasin on LilyLolo mineraalkosmeetika sarjast ja neid saab osta e-poest www.angelbeauty.eu :) (Vabandan natuke ebakvaliteetsete telefoni piltide eest).

Meigi tegemisel lähtusin Cara Delevingne'i pildist, kus talle on tehtud selle suve hot look!!! Moes on oranžikad huuled, paksud ripsmed eriti rõhutatakse alumisi. Lauvärvidest valge, sirelilillad, meresinised ja metalsed lauvärvid, graafiline lainer, paksud kulmud ja nude-look.



Oma meigi tegemisel kasutasin järgmiseid tooteid:

Põhi - Cookie baaspuuder, Hot Chocolate baaspuuder ja Orchid lauvärv modelleerimiseks, Flawless Matte viimistluspuuder, Sunset põsepuna.
Silmad - lauvärvi aluskreem, Orchid lauvärv liikuvale laule ja kulmuluule, Soft Brown ja Black Sand silmakoopasse, Pixie Sparkle alumisele laule, laineriks kasutatud Witchpoo lauvärvi, mida segasin veega, must ripsmetušš. 
Huuled - koralli-virsikuvärvi huulepulk Intense Crush on selle suve moevärv!



Tegin ühe näidispili, kuidas lauvärvid (vasakult Black Sand, Soft Brown, Pixie Sparkle, Orchid) käe peale pannes tunduvad :)



Meiki alustasin põhja tegemisega, kandes Cookie baaspuudrit Kabuki pintsliga ringjate liigutustega üle näo (pintsleid uudistada ja osta saab siit). Seejärel kandsin peale Flawless Matte viimistluspuudri, mis on suvel eriti asendamatu läikiva näo vastu. Põsesarnadele panin kerge kihi Orchid lauvärvi, mis annab ilusa kuma ja toob esile. Põsesarnade alla kasutasin Hot Chocolate baaspuudrit, et luua varju. Need kaks osa, põsesarnad ja tumedad varjud sulatasin kokku Sunset põsepunaga. 


Edasi liikusin silmade ja kulmude juurde. Katsin silmalaud, nii pealt kui kergelt ka alt, lauvärvi aluskreemiga, et tulemus oleks intensiivsem ja püsivam. Ülemisele laule, silma sisenurka ja kulmuluule panin valget säravat lauvärvi Orchid (müügil siin). 



Järgmine samm oli silmade modelleerimine, mille jaoks ma kasutasin Soft Brown lauvärvi. Soft Brown on ideaalne hajutustoon, mis sobib ka sügavuse lisamiseks. Väga oluline on siinjuures kasutada õiget pintslit - kerge hajutuse ja modelleerimise jaoks on parim ümara otsaga hajutuspintsel (toote lehele saab siit). Tuleb võtta natuke lauvärvi pintsliga ja liikuda sellega edasi-tagasi ühest silmanurgast teise koopajoone peal. Tulemus peaks olema hästi loomulik, justkui olekski seal ainult vari. Kui kipuvad tekkima tugevamad jooned, siis neid saab hajutada heleda lauvärvi pintsliga, mida enne kasutasime. 


Nüüd tuleb lisade sellele varjule välisnurka ka natuke sügavust. Seda saab teha sama hajutuspintsliga, mida eelmisel etapil kasutasime. Võtsin pintslile hästi vähe tumepruuni lauvärvi Black Sand ja õrnalt lisasin seda silma välisnurka, eelmise helepruuni lauvärvi peale. Põhimõte on selles, et helepruuni on suuremal määral ja ta on hästi hajus, see tumedam läheb nagu selle heleda sisse :) 


Edasi tupsutasin Pixie Sparkle lauvärvi alumisele laule, minnes kergelt ka limaskesta peale. Kuna tooted on looduslikud, siis ei ärrita need silmi. 


Värvisin ripsmed :) Hästi paksult nagu moes ja eriti rõhutasin alumisi ripsmeid ;)


Viimasena tegin laineri. See on väga huvitav jutt nüüd :) Kõiki LilyLolo lauvärve saab kasutada ka märjana nii "vedela lauvärvina" kui ka lainerina. Mina võtsin mattmusta LilyLolo lauvärvi Witchpoo (toote leht siin), tegin pintsli märjaks ja segasin natukese lauvärvi pulbriga korgil. Kui on piisavalt paks nö pasta või kreem, siis võib seda kanda ripsmepiirile. 


Ja lõpptulemus sai selline :)







Tänud lugemast ja kui teil on küsimusi, soove, muresid, siis alati võib mulle kirjutada ja helistada ;)

Päikest!
Lenneli









No comments:

Post a Comment