Thursday, October 18, 2012

Horisontaalne silmameik

Tere kallid lugejad!

Mul on väga kahju, et ei saanud varem kirjutada. Lihtsalt oli meeletult palju tegemist. Aga parem hilja, kui mitte kunagi onju :) Tegin vahepeal jällegi sõbrannadele meiki ning täna kirjutan täpsemalt horisontaalsest silmameigist. Vahepeal oli mul veel üks tore sündmus. Nimelt käisin ühe kooli algklasside tüdrukuteklubile meiki õpetamas. Rääkisime meigi tegemisest, näo hooldusest ning tegin ka 2 näidissilmameiki. Väga vahva oli, tüdrukutel oli palju küsimusi ja huvi suur. 

Nüüd aga täpsemalt horisontaalsest silmameigist. Horisontaalne silmameik sobib inimesele, kellel endal ei ole silmakoopad väga sügavad. Selle meigiga saabki koopaid rohkem esile tuua, lisada silmale sügavust. Panen pildid enne ja pärast. 


Kõigepealt tegin siis meigipõhja, modelleerisin kergelt nägu. 


Seejärel kasutasin musta pliiatsit tehes alumisele laule veerandi silma pikkuses tumedad jooned. Kindlasti seejuures peab hoidma pliiatsit küljega, et oleks hajuv joon. Seejärel lahtiste silmadega tõmbasin välisest silmanurgast kerge kaldega joone ülespoole. Seejärel liikusin pliiatsiga mööda koopajoont (kõige sügavam koht silmalaul). Kindlasti tuleb mööda koopajoont pliiatsiga liikuda lahtise silmaga. Kohe pildid ka. 




Peale pliiatsijoonte tegemist hajutasin nad väikse sünteetilise pintsliga liikudes silma sisenurga poole. 


Peale seda katsin tumeda osa tumedama lauvärviga, kasutasin beežikat. Natuke läksin lauvärviga üle pliiatsi välispiiri ning seejärel kasutasin hajutuspinstlit. Hajutuspintsli peale võib võtta ka natuke sama lauvärvi või toon heledamat. Seejärel katsin liikuvad laud heleda lauvärviga. 
Pilt Make Up Factory hajutuspintslist. Selle asemel võib ka kasutada suuremat pehmete karvadega lauvärvipintslit. 



Peale lauvärvi pealekandmist värvisin kulmud ja ripsmed, panin peale kunstribaripsmed ning tegin lainerijoone. Kulmuvärvi puudumisel võib kasutada ka matti pruuni lauvärvi, töötab väga hästi :)







Kõige lõppu tegin huultele naturaalse huulepliiatsiga kontuuri, et natuke suurendada huuli, seejärel hajutasin selle pinstliga ning lisasin huuleläike. Ja lõpptulemus on selline:



Järgmisest nädalast hakkan käima Tallinnas Lana Vallo profimegikoolitusel edasijõudnutele. Olen väga elevil ja ootan väga. Võibolla siis ei saa jälle nii tihti postitada, aga eks ma hoian teid ikka oma tööde ja tegemistega kursis. Seniks aga päikest! 

No comments:

Post a Comment